Psychzorg  
’Persoonlijk en Dichtbij’

WIE ZIJN WIJ?

 
Psychologiepraktijk PsychZorg wordt momenteel gevormd door GZ-Psycholoog Diana Muitjens welke is geregistreerd in het BIG register. Diana Muitjens heeft al ruim 25 jaar ervaring in de psychologische hulpverlening aan volwassenen en ouderen. Mijn specialisatie is de hulpverlening aan de oudere mens, de geriatrie.

NIO registerpsycholoog Ik ben lid van de beroepsvereniging NIP en de NVGzP. Daarnaast ben ik lid van de Alzheimer Vereniging Nederland en de EMDR vereniging. Sinds 2000 ben ik werkzaam (geweest) bij Thebe, oa. in diverse zorginstellingen zoals verpleeg - en verzorgingshuizen, dagbehandelingen in Breda, Prinsenbeek, Chaam, Etten-Leur, Gilze, Oisterwijk e.o.. Ben ik werkzaam geweest op de geheugenpoli geriatrie van het Amphia ziekenhuis. Ook beschikt de praktijk over een uitgebreid professioneel netwerk.

Sinds 1 september 2014 ben ik gestart met de psychologiepraktijk PsychZorg om meer eerstelijns psychologische werkzaamheden te kunnen verrichten voor de doelgroep (volwassenen en ouderen) zowel in het kader van de generalistische basis GGZ als freelancer. Ik werk grotendeels met cliënten in hun vertrouwde thuissituatie, maar op praktijklocatie in Breda is ook mogelijk. Ik ben werkzaam in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur en Gilze e.o. De praktijk is als ketenzorg partner verbonden aan de zorggroep Het Huisartsenteam.