Psychzorg  
’Persoonlijk en Dichtbij’

WIE ZIJN WIJ?

 
Psychologiepraktijk PsychZorg wordt gevormd door twee gezondheidszorgpsychologen (ook wel GZ psychologen genoemd) welke zijn geregistreerd in het BIG register. Wij, Diana Muitjens en Mirjam Ponjee, hebben al ruim 20 jaar ervaring in de psychologische hulpverlening aan volwassenen en ouderen. Onze specialisatie is de hulpverlening aan de oudere mens, de geriatrie.

NIO registerpsycholoog Wij zijn beiden lid van de beroepsvereniging NIP. Diana is daarnaast lid van Alzheimer Vereniging Nederland, EMDR vereniging en de NVGz Mirjam Ponjee is aangesloten bij ParkinsonNet. Sinds 2000 zijn wij werkzaam (geweest) bij Thebe, oa. in diverse zorginstellingen zoals verpleeg - en verzorgingshuizen, dagbehandelingen in Breda, Prinsenbeek, Chaam, Etten-Leur, Gilze, Oisterwijk e.o.. Tevens zijn wij werkzaam geweest op de geheugenpoli geriatrie Amphia ziekenhuis. Ook beschikken wij over een uitgebreid professioneel netwerk.

Sinds 1 september 2014 zijn we gestart met onze psychologiepraktijk PsychZorg om meer eerstelijns psychologische werkzaamheden te kunnen verrichten voor onze doelgroep (volwassenen en ouderen) zowel in het kader van de generalistische basis GGZ als freelancer. Wij werken grotendeels met cliënten in hun vertrouwde thuissituatie, maar op praktijklocatie in Breda is ook mogelijk. Diana is werkzaam in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Chaam. Mirjam is werkzaam in de regio Oisterwijk, Gilze e.o.  
 
Mevr. drs. N. Fens Mevr. drs. M. Ponjee
m.ponjee@psychzorg.nl